De Scheperij Bakkeveen

De Scheperij Bakkeveen maakt samen met de deelnemers van de Dagbesteding, prachtige creaties.

Hekwerken

Vogelhuisjes

Plantenbakken

Houten kratjes

Samen maken we mooie dingen

De Scheperij Bakkeveen maakt graag uw product.

Fokke Jan is altijd werkzaam geweest in de metaalbranche, maar had in zijn vrije tijd een passie voor het houtbewerken. In de achterdeel van de Scheperij heeft Fokke jan zijn timmerwerkplaats in samenwerking met de deelnemers van de dagbesteding. Daarnaast is hij in te huren op locatie.

In de timmerwerkplaats werkt Fokke Jan samen met de deelnemers aan prachtige objecten zoals bloembakken, tuinbanken, minibiebkastjes en vogelhuisjes. We proberen zoveel maatschappelijk betrokken te blijven en maken daarom ook houten flessenhouders voor een frisdrankmerk en proberen we zoveel mogelijk klussen binnen ons dorp te doen. Op de brink in Bakkeveen staan prachtige bloembakken die gemaakt zijn door onze deelnemers. Mocht u iets zoeken of een leuk idee hebben dan willen we graag kijken of we het voor u kunnen maken.

Fokke Jan heeft ook een grote liefde voor het houden van vee. In de natuurgebieden van Meerschap Groningen en it Fryske Gea en op ons eigen erf lopen onze Tamworth varkens welke door Fokke Jan en de deelnemers verzorgd worden. Het vlees van de varkens wordt verkocht in de zorglandwinkel die zich op het erf bevind.

Onderstaande foto’s geven een indruk van wat er zoal gemaakt wordt door De Scheperij.

 

 

AANMELDEN

Heeft u interesse in een bezoek aan onze dagbesteding?

Neem dan telefonisch contact met ons op of via e-mail.

Adres

Mjûmsterwei 37 • 9243 SK Bakkeveen • Friesland

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:
9:30 - 16:00 uur

Telefoon & e-mail

06-45238766
dagbestedingdescheperij@gmail.com