Mijn naam is Styntje van Veen. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man Fokke – Jan en zoons Wietze en Arjen sinds 2017 op de Scheperij. Wij zijn de 4e generatie uit de familie die op deze prachtige plek mogen wonen. Ik ben verpleegkundige en werk sinds 2003 in de ouderenzorg. Ik heb in verschillende settingen gewerkt waardoor ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Momenteel werk in de thuiszorg. Mijn droom was het opzetten van een eigen dagbesteding voor ouderen, welke nu is gerealiseerd!

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren, wandelen, fietsen en koken.

Ons favoriete vakantieadres is Schiermonnikoog. We houden als gezin erg van de natuur en alles wat om ons heen gebeurd. We maken graag een wandeling of fietstochtje door de bossen van Bakkeveen.

Met het starten van onze dagbesteding hopen we een positieve bijdrage te kunnen leveren in het welzijn van de senioren in en om Bakkeveen. We merken dat senioren steeds langer thuis blijven wonen. Wie zien ook dat ouder worden beperkingen met zich mee brengt en dat er soms een groot beroep op de mantelzorgers wordt gedaan. We hopen dat we met het aanbieden van dagbesteding de mantelzorgers iets kunnen ontlasten en de deelnemers een plezierige dag kunnen bezorgen.