Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het welzijn van onze deelnemers. Als vrijwilliger zorg je er samen met de begeleiding voor dat de deelnemers een fijne dag beleven.

Dagbesteding de Scheperij biedt zinvolle en plezierige dagbesteding in een natuurlijke omgeving. De daginvulling wordt zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Door activiteiten zowel binnen als buiten samen te doen wordt het sociaal functioneren gestimuleerd, het geheugen geprikkeld en de lichamelijke conditie op peil gehouden. 

Voor onze dagbesteding zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons op dinsdag of donderdag  willen ondersteunen.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers, met affiniteit voor ouderen en anderen die om welke reden dan ook dagbesteding nodig zijn, die ons wekelijks of af en toe willen helpen. Op verschillende manieren kunt u iets betekenen voor onze deelnemers:

  • Chauffeur: Voor onze deelnemers begint een dag met de rit naar de dagbesteding. Wij zoeken chauffeurs die onze deelnemers van en naar de dagbesteding willen vervoeren.
  • Activiteitenbegeleiding: gedurende de dag zorgen voor een fijne dag voor de deelnemers. Denk hierbij aan activiteiten als helpen bij het koken, wandelen, een spelletje doen, hout bewerken, creatieve activiteiten, lekkers bakken of gewoon gezellig kletsen. Ook een ritje op de duofiets behoort tot de mogelijkheden.
  • (Groente)tuinman of -vrouw: onze dagbesteding beschikt over een moestuin en kas. Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om onze deelnemers te helpen in de tuin? Dan bent u van harte welkom!

Beschikt u over andere specifieke kwaliteiten? Laat het ons weten. Kunt u bijvoorbeeld goed zingen, hout bewerken, wandelt u graag of heeft u een hobby waar u iets over kunt vertellen? U bent  ook dan van harte welkom om  af en toe vrijwilligerswerk voor ons te doen.

We bieden een fijne werkomgeving waarin vrijwilligers er toe doen. Maar misschien is nog wel het belangrijkste de waardering die u krijgt van onze deelnemers!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met Styntje van Veen